Introducció als Olis Essencials

Starts on Thursday, 29/09/2022

Description:

En aquest taller aprendràs sobre el poder i potència dels olis essencials purs i terapèutics.

Els olis essencials són substàncies naturals que es pot fer servir diàriament per millorar la salut i benestar.

Des dels seus usos tòpics per cuidar la pell als usos aromàtics per equilibrar i calmar la ment, hi ha múltiples beneficis per enfortir la salut de tota la família de manera natural i conscient.

Vine a aprendre com pots potenciar la immunitat, equilibrar les emocions, millorar la condició de la pell, rentar la roba, netejar la casa i alleujar els dolors físics amb la màgia dels olis essencials!

Inclou un mostra que et podràs emportar a casa.

Sobre la Tara...

Tara és professora de ioga i respiració, educadora d'olis essencials i cantant de música sagrada. Des de la seva infantesa a Anglaterra ha utilitzat solucions naturals com Homeopatia, Flores de Bach, i olis essencials per cuidar-se naturalment, i des del 2015 ha dedicat una part de la seva vida professional a l'ensenyament dels olis essencials. Durant els darrers 7 anys ha desenvolupat una comunitat online i presencial dedicada a difondre la màgia i la medicina dels olis essencials purs i terapèutics. Ofereix classes mensuals gratuïtes a tot el món, cursos de detox i depuració, i tallers de fes-ho-tu-mateixa on pots aprendre com viure una vida més natural i més conscient.

El taller es farà en castellà.

* All prices including VAT