Taller Present Moment. Aprendre a Meditar

Starts on Saturday, 05/02/2022
Price from 49.50 €

Description:

¿Sabies que la meditació és una de les claus per entendre com funciona la ment? Sabies que la Meditació i la funció del cervell van de la mà?

Et recomanem aquest taller si tens ganes d'experimentar el què és la meditació i vols establir l'hàbit.

Què farem?, aprenem practicant juntxs diferents eines meditatives, observant el nostre espai mental, dispersió, control, judici... En definitiva, l'absència d'atenció que patim diàriament i que ens impedeix viure plenament el moment present.

Tindràs l'oportunitat de compartir els dubtes o resistències que experimentes durant la pràctica i t'ofereixo diferents recursos per facilitar-te aconseguir l'estat meditatiu que volem aconseguir.

La Meditació i la Ciència Moderna: quan centres la teva atenció en els pensaments t'envaeix una profunda sensació de calma mental, i quan estableixes l'hàbit es creen noves connexions neuronals en el teu cervell, anomenat Neuroplasticitat, fent que la sensació de tranquil·litat es manifesti espontàniament en tots els àmbits de la teva vida.

Fent el paral·lelisme de la ment com si fos el disc dur d'un ordinador, el fet de meditar és comparable a l'enregistrament de nous programes que generen càrregues diàries de sensacions gratificants, com la calma i la tranquil·litat.

Què oferim?: Perquè integris bé la teoria podràs practicar a casa amb unes meditacions guiades que et comparteixo, podent 'entrenar' la ment sempre que vulguis i si tens dubtes o notes certes resistències puguis compartir-los en grup o de forma individual en qualsevol moment. És molt important per a mi acompanyar-te activament durant el procés d'aprendre a meditar i hi estaré present sempre que pugui i et sigui necessari.

Gràcies a la Meditació aconsegueixes canviar els estats d'ànim amb facilitat, de la por a l'amor o del patiment a l'alegria, i sentiràs un gran poder personal gràcies a aquest espai de pau interior que has creat dins teu.

BENEFICIS A NIVELL FÍSIC: Augmenta la capacitat de concentració. Millora el descans profund. Disminuir la pressió arterial i prevé problemes cardíacs. Alleugerir el dolor Augmenta la longevitat.

BENEFICIS MENTALS: Disminueix els pensaments negatius. Amplia la creativitat permetent aprofundir en les mateixes idees i treure'n de noves, des de la concentració i el silenci. Ajuda a descobrir àrees latents d'un mateix i aspectes profunds de la mateixa personalitat que de vegades són desconeguts. Et permet trobar noves solucions a problemes, que abans no contemplaves i nous enfocaments en els mateixos projectes. Començar a veure el món d'una manera més tranquil·la, acceptant experiències des d'un punt de vista global i just. Recomanem aquest taller a tothom!, no cal haver practicat ioga ni meditació abans.

DISSABTES 5 i 12 DE FEBRER D'11:00 A 13:00 Per reservar la teva plaça envia un email a info@zonaioga.com o des de l'App Eversports. Preu: 55€ Inclou Dossier + Àudio Meditacions Guiades. 10% de descompte alumnes inscrits a Zonaioga. Pots portar un bloc de notes, roba còmode i ample.


Teacher :

Sònia

Professora de Control & Flow Kinesiologia


Dates:

DateTimeAddressTeacher
1.05/02/202211:00 - 13:00Carrer del Jardí 33, 08202 SabadellSònia
2.12/02/202211:00 - 13:00Carrer del Jardí 33, 08202 SabadellSònia

* All prices including VAT